Zondag 3 juli 2022

Collecte:  Kerk in Actie 2022  -  Werelddiaconaat (India)

Onderwijs geeft kansarme kinderen toekomst

In India worden duizenden kasteloze Dalit-kinderen achtergesteld en buitengesloten. De schooluitval is hierdoor hoog.

Samen met een Indiase partnerorganisatie wil Kerk in Actie via deze kinderen het onderdrukkende kastensysteem doorbreken. De organisatie biedt kinderen voor en na schooltijd huiswerkbegeleiding, muziek-, dans- en sportlessen. Zo krijgen ze zelfvertrouwen en verbeteren hun schoolprestaties.
De organisatie besteedt ook veel aandacht aan het verbeteren van de thuissituatie en het gezinsinkomen om zo samen met kinderen en ouders de armoede te doorbreken.

Vandaag collecteren we voor dit werk, zodat jaarlijks bijna 4.000 kinderen een betere toekomst krijgen.

We bevelen deze collecte van harte bij u aan!
Helpt u mee? Dank u wel!

KerkTV uit Michaëlskerk

Hier kunt u de diensten uit onze kerk volgen met beeld en/of geluid
Klik op bovenstaand plaatje.

Aanbouw consistorie Michaëlskerk
Bekijk hier foto's van deze verbouwing.

Foto's van afbreken
Opstandingskerk