PKN
Protestantse Gemeente te Grijpskerke
 

Privacyverklaring

Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van de Protestantse Gemeente te Grijpskerke.

Protestantse Gemeente te Grijpskerke

U kunt via e-mail contact opnemen met de voor privacy-zaken verantwoordelijke functionaris binnen de kerkenraad. U kunt daar terecht voor vragen over het gevoerde beleid of als betrokkene verzoeken te doen in het kader van de AVG.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

De Protestantse Gemeente te Grijpskerke kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van de Protestantse Gemeente te Grijpskerke, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan de Protestantse Gemeente te Grijpskerke verstrekt. De Protestantse Gemeente te Grijpskerke kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Waarom zijn deze gegevens nodig

De Protestantse Gemeente te Grijpskerke verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Beveiliging en bewaartermijnen

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is daarom afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Delen met anderen

De Protestantse Gemeente te Grijpskerke verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van de Protestantse Gemeente te Grijpskerke worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De Protestantse Gemeente te Grijpskerke gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering via e-mail sturen naar de "Protestantse Gemeente te Grijpskerke" en er zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, een reactie op volgen.

>> terug


 

 
KerkTV uit Michaƫlskerk
Hier kunt u de diensten uit onze kerk volgen met beeld en/of geluid
Klik op bovenstaand plaatje.

 
Foto's Picknick 9 juni
Klik op de foto om meer te zien.

 
Van zolder naar vitrine
Nieuwsgierig geworden?
Klik op de volgende foto:
of kijk onder historie..........

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.