Kerkdiensten vanaf 26 juni Kerkdiensten vanaf 26 juni

Met ingang van zondag 26 juni zijn er een aantal coronamaatregelen versoepeld. Dit heeft ook zijn invloed op onze kerkdiensten: we mogen nu zoveel mensen verwelkomen als er in de Michaëlskerk kunnen plaats nemen met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Deze regel blijft vooralsnog van kracht voor mensen uit verschillende gezinnen. Er kunnen dan maximaal zo'n 80 mensen de dienst bezoeken.

De huisregels voor kerkbezoek en het gebruiksplan van onze kerkgebouwen vindt u onder het menu Organisatie. Lees ook het protocol van de landelijke kerk voor het houden van een kerkdienst.
Een aantal regels uit dit gebruiksplan zijn nu versoepeld.

Allereerst en niet onbelangrijk een waarschuwing: wij zorgen als kerk volgens de richtlijnen van de overheid en de landelijke kerk voor een veilige omgeving, maar kunnen nooit een 100% veiligheid garanderen. U bent het zelf die de verantwoordelijkheid voor uw eigen gezondheid en die van anderen neemt, door te beslissen al of niet de kerkdienst bij te wonen.

Wij verwachten van u dat u geen gezondheidsklachten verband houdend met het corona-virus of een corona-besmetting heeft als u ervoor kiest naar de kerk te komen.

Bij binnenkomst van de kerk registreren wij uw naam en adres (en voor gasten een tel.nr.). Daarna wijst de coördinator u een plaats aan in de kerkzaal, die op hun aanwijzen gevuld zal worden. Moet u hierbij even wachten dan wordt 1,5 meter afstand gehouden.

Vanaf 26 juni is ook het zingen door de aanwezige kerkgangers weer toegestaan.

Bij de uitgang zullen 2 collectezakken opgesteld zijn, waarin u uw bijdrage aan de collecten kunt geven.

Vanaf 11 juli kunnen we na sommige diensten elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. Bij mooi weer gebruiken we daar de kerktuin voor en bij minder weer de kerkruimte. Kijk onder de kerkdiensten voor welke zondagen dit geldt en u wordt hiervoor uiteraard uitgenodigd via de afkondigingen.

We hopen elkaar zo, in verbondenheid aan elkaar en aan God, weer te ontmoeten. Ook onze gasten zijn uiteraard van harte welkom in onze diensten.

KerkTV uit Michaëlskerk

Hier kunt u de diensten uit onze kerk volgen met beeld en/of geluid
Klik op bovenstaand plaatje.