Zondag 21 januari 2018

Collecte Oecumene: Verschillende kerken, één lichaam

Nederland telt ruim 1.200 internationale kerken en migrantenkerken. SKIN (Samen Kerk in Nederland), de landelijke vereniging van deze kerken, biedt hen praktische ondersteuning, onder meer met een toerustingscursus voor kerkleiders en hulp bij het opzetten en versterken van lokale en regionale interkerkelijke netwerken. SKIN wil internationale kerken met elkaar, maar ook met autochtone Nederlandse kerken verbinden. SKIN hoopt dat daarmee de eenheid van het Lichaam van Christus zowel lokaal als landelijk meer gestalte krijgt, als getuigenis naar onze samenleving. Ook werkt SKIN samen met de Vrije Universiteit aan een postdoctorale ambtsopleiding voor leiders van internationale kerken en vergroot SKIN de zichtbaarheid van deze kerken door hen te presenteren naar andere kerken, (christelijke) organisaties, media, overheid, politiek en samenleving. Collecteer mee zodat SKIN migrantenkerken kan ondersteunen om ten volle kerk te zijn.

VOORJAARS GEMEENTEAVOND

donderdag 19 april
om 19.30 uur in de  Opstandingskerk
Lees meer in de Agenda
Graag tot dan!

CREATIEVELINGEN GEZOCHT!

Dringend gezocht:

Dames/heren die ons creatieve groepje komen versterken om kaarten voor de jarigen te maken.
Eenmaal per maand op de woensdagmorgen van 9.30 tot ca. 11.30 uur.
Heeft u een paar uurtjes over… wij zien u graag!!
Materiaal is aanwezig.
Meer informatie?