Online Paasviering voor schoolkinderen Online Paasviering voor schoolkinderen
Online-paasviering vanuit de Opstandingskerk in Tilburg.
De viering sluit aan bij het thema: Wees niet bang.
Matthijs Vlaardingerbroek, verhalenverteller, poppenspeler en goochelaar, en Marcel Zimmer, liedjesschrijver en zanger werken mee. Samen met dominee Otto Grevink en zijn team van coronaviering.nl staan zij klaar om een feestelijke, gezellige en bemoedigende paasviering voor basisschoolkinderen van te maken.
De viering is vanaf woensdagmorgen 8 april beschikbaar op coronaviering.nl.

Opstarten kerkdiensten
Zoals het er nu naar uitziet zullen we vanaf 1 sept. a.s. diensten met kerkgangers gaan opstarten in de Michaëlskerk, uiteraard nog wel onder voorbehoud.

In het menu Organisatie kunt u het opgestelde gebruiksplan voor dit kerkgebouw inzien en de huisregels lezen waaraan u zich als kerkbezoeker moet houden.

GEEN KERKDIENSTEN

Op advies van de overheid en de dienstenorganisatie van de PKN, houden we
tot 1 september a.s.

GEEN KERKDIENSTEN
waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.