GESPREKSKRING '12 artikelen over God' GESPREKSKRING '12 artikelen over God'
Bestaat God wel? Iets of iemand? Kan God alles? Heeft God de wereld geschapen?
Waar komt het kwaad vandaan? Enzovoort. Een greep uit een boekje met ‘12 artikelen’ over God. Zo genoemd omdat de aloude Geloofsbelijdenis ook uit 12 geloofsuitspraken bestaat.
Het boekje is ook geschreven door 12 verschillende auteurs. Die allemaal van mening zijn dat het goed en nodig is het gesprek over deze en andere vragen te voeren.

Eerste bijeenkomst op woensdag 12 oktober 2016 om 19.45 uur in de Michaëlskerk. Van harte welkom!

Kunst en Cultuurroute Midden-Walcheren

Vrijdag 26 juli,
zaterdag 27 juli en
zondagmiddag 28 juli
zijn beide kerkgebouwen locaties van de
Kunst- en CultuurRoute Midden-Walcheren
Zowel in de Mic
haëlskerk als in de Opstandingskerk zijn werken van verschillende kustenaars te zien (zie website)
Daarnaast is de Michaëlskerk gedurende de maanden juli en augustus geopend voor het publiek van
U kunt er o.a. een foto-expositie van 2 gemeenteleden bekijken.