GESPREKSKRING '12 artikelen over God' GESPREKSKRING '12 artikelen over God'
Bestaat God wel? Iets of iemand? Kan God alles? Heeft God de wereld geschapen?
Waar komt het kwaad vandaan? Enzovoort. Een greep uit een boekje met ‘12 artikelen’ over God. Zo genoemd omdat de aloude Geloofsbelijdenis ook uit 12 geloofsuitspraken bestaat.
Het boekje is ook geschreven door 12 verschillende auteurs. Die allemaal van mening zijn dat het goed en nodig is het gesprek over deze en andere vragen te voeren.

Eerste bijeenkomst op woensdag 12 oktober 2016 om 19.45 uur in de Michaëlskerk. Van harte welkom!

Opstarten kerkdiensten
Zoals het er nu naar uitziet zullen we vanaf 1 sept. a.s. diensten met kerkgangers gaan opstarten in de Michaëlskerk, uiteraard nog wel onder voorbehoud.

In het menu Organisatie kunt u het opgestelde gebruiksplan voor dit kerkgebouw inzien en de huisregels lezen waaraan u zich als kerkbezoeker moet houden.

GEEN KERKDIENSTEN

Op advies van de overheid en de dienstenorganisatie van de PKN, houden we
tot 1 september a.s.

GEEN KERKDIENSTEN
waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.