Geloof in Zeeland Geloof in Zeeland
Afgelopen weken werd wekelijks op zondag tussen 09.00 uur en 12.00 uur het programma 'Geloof in Zeeland' uitgezonden.
Een samenwerking van Omroep Zeeland en de Zeeuwse kerken. ‘Geloof in Zeeland’ werd wekelijks op een andere locatie in Zeeland opgenomen en kende wisselende voorgangers en sprekers.

Nu de laatste uitzending op televisie is geweest zijn we erg benieuwd naar uw mening over het programma 'Geloof in Zeeland'.  Zou u voor ons de enquête in willen vullen?
Het invullen van de enquête kost hooguit 5 minuten en is anoniem.
Klik hier om de enquête in te vullen.

Opstarten kerkdiensten
Zoals het er nu naar uitziet zullen we vanaf 1 sept. a.s. diensten met kerkgangers gaan opstarten in de Michaëlskerk, uiteraard nog wel onder voorbehoud.

In het menu Organisatie kunt u het opgestelde gebruiksplan voor dit kerkgebouw inzien en de huisregels lezen waaraan u zich als kerkbezoeker moet houden.

GEEN KERKDIENSTEN

Op advies van de overheid en de dienstenorganisatie van de PKN, houden we
tot 1 september a.s.

GEEN KERKDIENSTEN
waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.