Geen kerkdienst, maar wel kerkradio uitzending Geen kerkdienst, maar wel kerkradio uitzending
Voorlopig, in elk geval tot 1 juni, zal er op zondagmorgen op de gebruikelijke tijd (10.00 uur) elke week een uitzending zijn via de kerkradio. De uitzending is via internet te volgen via deze link. De dienst kan zijn:
  • een korte aangepaste dienst vanuit de Michaëlskerk zonder kerkgangers
  • een uitzending van een aangepaste kerkdienst uit de regio, die we doorzenden naar jullie
  • een kerkradio uitzending uit het archief van onze gemeente
De  diensten op Witte Donderdag 19.00u, Goede Vrijdag 19.00u en Paasmorgen 9.30u worden georganiseerd in clusterverband (NW-Walcheren) en uitgezonden vanuit de Moria kerk in Westkapelle (zie voor de link bij Kerkdiensten). Deze uitzendingen met beeld en geluid kunnen gevolgd worden via internet (op PC, laptop, tablet of mobiele telefoon). Het geluid van deze diensten wordt t.b.v. de Lukas luisteraars ook uitgezonden via ons eigen KerkRadio systeem. Bij de diensten zijn geen kerkgangers aanwezig!
Via de website van de classis Delta kan wekelijks een dienst gevolgd worden uit de regio.

GEEN KERKDIENSTEN

Op advies van de overheid en de dienstenorganisatie van de PKN, houden we
GEEN KERKDIENSTEN
waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.

VACATURES Kerkenwerk

Lees meer bij Organisatie