Terug naar Online kerkdiensten Terug naar Online kerkdiensten

Door de overheid zijn scherpere maatregelen genomen voor de corona-bestrijding.
De kerkenraad heeft besloten de dringende adviezen van de landelijke kerk, de classis Delta en het overlegorgaan 'Interkerkelijk Contact in Overheidszaken' daarin te volgen.
Als belangrijkste punt wordt genoemd: "Blijf zoveel mogelijk thuis en maak gebruik van de mogelijkheid om kerkdiensten digitaal uit te zenden en mee te maken".

Concreet betekent dit dat we
m.i.v. zo. 20 december 2020
weer teruggegaan zijn naar
alleen online kerkdiensten
waarbij in principe geen kerkgangers aanwezig zijn.
Dit zal minimaal gelden
t/m zo. 7 februari 2021.

De uitzendingen vanuit de Michaëlskerk zijn via internet te volgen via deze link.
Zie ook de informatie bij de betreffende kerkdienst.

De website van de classis Delta (Geloven in de Delta) geeft een overzicht van de vele mogelijkheden een kerkdienst via het internet te volgen.

Paasproject 2021

"Jezus gaat ons voor" is dit jaar het thema voor de online kindernevendienst in de 40dagentijd naar Pasen.
Lees onder Jeugd over het week-thema
(elke week v.a. vrijdag)

VACATURES Kerkenwerk