Geen kerkdienst, maar wel kerkradio uitzending Geen kerkdienst, maar wel kerkradio uitzending
Voorlopig, in elk geval tot 1 september, zal er op zondagmorgen op de gebruikelijke tijd (10.00 uur) elke week een uitzending zijn via de kerkradio. De uitzending is via internet te volgen via deze link. De dienst kan zijn:
  • een aangepaste dienst vanuit de Michaëlskerk zonder kerkgangers
  • een uitzending van een aangepaste kerkdienst uit de regio, die we doorzenden naar jullie
  • een kerkradio uitzending uit het archief van onze gemeente
A.s. zaterdag 11 juli om 10.30 uur kunt u luisteren naar de herdenkingsdienst voor dhr. Simon Davidse. De dienst in de Michaëlskerk, die geleid wordt door ds. Ph.A. Beukenhorst, is alleen toegankelijk voor genodigden. Zie voor de internet-link bij Kerkdiensten.

A.s. zondag 12 juli om 10.00 uur kunt u luisteren naar een opname van een normale kerkdienst uit de zomer van 2016. Deze dienst, waarin onze eigen predikant ds. van Slooten voorging, wordt uitgezonden via ons KerkRadio systeem. Zie voor de internet-link bij Kerkdiensten.

De website van de classis Delta (Geloven in de Delta) geeft een overzicht van de vele mogelijkheden een kerkdienst via het internet te volgen.

Opstarten kerkdiensten
Zoals het er nu naar uitziet zullen we vanaf 1 sept. a.s. diensten met kerkgangers gaan opstarten in de Michaëlskerk, uiteraard nog wel onder voorbehoud.

In het menu Organisatie kunt u het opgestelde gebruiksplan voor dit kerkgebouw inzien en de huisregels lezen waaraan u zich als kerkbezoeker moet houden.

GEEN KERKDIENSTEN

Op advies van de overheid en de dienstenorganisatie van de PKN, houden we
tot 1 september a.s.

GEEN KERKDIENSTEN
waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.