Geen kerkdienst, maar wel kerkradio uitzending Geen kerkdienst, maar wel kerkradio uitzending
Voorlopig, in elk geval tot 1 september, zal er op zondagmorgen op de gebruikelijke tijd (10.00 uur) elke week een uitzending zijn via de kerkradio. De uitzending is via internet te volgen via deze link. De dienst kan zijn:
  • een aangepaste dienst vanuit de Michaëlskerk zonder kerkgangers
  • een uitzending van een aangepaste kerkdienst uit de regio, die we doorzenden naar jullie
  • een kerkradio uitzending uit het archief van onze gemeente
A.s. zondag 30 augustus om 10.00 uur vindt er weer een uitzending van een dienst plaats vanuit de Michaëlskerk, waarin ds. H. Neels uit Middelburg voorgaat. Deze dienst, waarbij geen kerkgangers aanwezig zijn, wordt uitgezonden via ons eigen KerkRadio systeem. Zie voor de internet-link bij Kerkdiensten.

De website van de classis Delta (Geloven in de Delta) geeft een overzicht van de vele mogelijkheden een kerkdienst via het internet te volgen.