Terug naar Online kerkdiensten Terug naar Online kerkdiensten

Door de overheid zijn scherpere maatregelen genomen voor de corona-bestrijding.
De kerkenraad heeft besloten de dringende adviezen van de landelijke kerk, de classis Delta en het overlegorgaan 'Interkerkelijk Contact in Overheidszaken' daarin te volgen.
Als belangrijkste punt wordt genoemd: "Blijf zoveel mogelijk thuis en maak gebruik van de mogelijkheid om kerkdiensten digitaal uit te zenden en mee te maken".

Concreet betekent dit dat we
m.i.v. zo. 20 december 2020
weer teruggegaan zijn naar
alleen online kerkdiensten
waarbij in principe geen kerkgangers aanwezig zijn.
Dit zal minimaal gelden
t/m zo. 2 mei 2021.

De uitzendingen vanuit de Michaëlskerk zijn via internet met beeld te volgen via deze link.
Zie ook de informatie bij de betreffende kerkdienst.

De website van de classis Delta (Geloven in de Delta) geeft een overzicht van de vele mogelijkheden een kerkdienst via het internet te volgen.

KerkTV uit Michaëlskerk

Vanaf nu kunt u de diensten vanuit onze kerk ook thuis ontvangen met beeld.
Klik daarvoor op kerkTV plaatje.