10 april 2019: Thema-avond: Kerk-zijn in deze tijd 10 april 2019: Thema-avond: Kerk-zijn in deze tijd
Wegens ziekte van ds. Saskia van Meggelen kan deze avond niet doorgaan.

De Protestantse Gemeente te Grijpskerke organiseert woensdag 10 april een avond met het thema ‘Kerk-zijn in deze tijd’.
In deze tijd moet een kerk, wil zij betekenis hebben en houden, haar vleugels uitstrekken over de hele buurt waarin zij zich bevindt.
Ds. Saskia van Meggelen, de huidige voorzitter van de Generale Synode van de PKN, komt dit onderwerp voor ons inleiden. Ze vertelt iets over haar werk voor de landelijke kerk en zal verder uitdiepen hoe zij kerk-zijn in deze tijd beleeft en wat dat van ons als plaatselijke kerk vraagt. Daarna kunnen we met haar en met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp.
Belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom op 10 april a.s. in de Opstandingskerk, Jacob Catsstraat 7,  4364 AL  Grijpskerke. Vanaf 19.30 uur staat de koffie voor u klaar en de thema-avond begint om 20.00 uur.

Nieuwe Paaskaars 2020
Sinds Pasen staat de nieuwe Paaskaars in de Michaëlskerk
De regenboog is volgens Genesis 9:2 het teken van het verbond tussen God en alle levende wezens.
Uitgespannen tussen hemel en aarde verkon-digt hij de vrede tussen God en mensen.
We hopen dat u de kaars snel in het echt kunt bekijken.

GEEN KERKDIENSTEN

Op advies van de overheid en de dienstenorganisatie van de PKN, houden we
GEEN KERKDIENSTEN
waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.