CRÈCHE

Behalve op de eerste zondag van de maand is er tijdens de kerkdienst oppas aanwezig voor babies en peuters tot 4 jaar. Deze crèche vindt u in de Opstandingskerk. Uw kindje kan daar lekker spelen, kleuren, een boekje lezen enz. Er is volop speelgoed aanwezig. Voor de babies is er een box beschikbaar; en als uw baby eigenlijk nog moet slapen, dan kan dat prima in zijn/haar eigen kinderwagen, ruimte genoeg!
Natuurlijk wil de oppas zo nodig ook een flesje geven, of iets anders te eten of te drinken.
Wilt u onze kerkdienst bezoeken, kom dan gerust uw kindje brengen!

Kunst en Cultuurroute Midden-Walcheren

Vrijdag 26 juli,
zaterdag 27 juli en
zondagmiddag 28 juli
zijn beide kerkgebouwen locaties van de
Kunst- en CultuurRoute Midden-Walcheren
Zowel in de Mic
haëlskerk als in de Opstandingskerk zijn werken van verschillende kustenaars te zien (zie website)
Daarnaast is de Michaëlskerk gedurende de maanden juli en augustus geopend voor het publiek van
U kunt er o.a. een foto-expositie van 2 gemeenteleden bekijken.