CRÈCHE

Behalve op de eerste zondag van de maand is er tijdens de kerkdienst oppas aanwezig voor babies en peuters tot 4 jaar. Deze crèche vindt u in de Opstandingskerk. Uw kindje kan daar lekker spelen, kleuren, een boekje lezen enz. Er is volop speelgoed aanwezig. Voor de babies is er een box beschikbaar; en als uw baby eigenlijk nog moet slapen, dan kan dat prima in zijn/haar eigen kinderwagen, ruimte genoeg!
Natuurlijk wil de oppas zo nodig ook een flesje geven, of iets anders te eten of te drinken.
Wilt u onze kerkdienst bezoeken, kom dan gerust uw kindje brengen!

Kerstproject kinderen

Lees hier meer over het Kerstproject van de kindernevendienst:
 Ik zie toekomst in jou

Opstandingskerk

Zondag 1 nov. hielden we voor de laatste keer onze kerkdienst in dit kerkgebouw.

Zie het fotoalbum voor een fotoserie over deze kerk(dienst).

Ook kunt u de dienst via deze link nogmaals bekijken en beluisteren.

Lees hier meer over de geschiedenis van dit kerkgebouw.