CRÈCHE

Behalve op de eerste zondag van de maand is er tijdens de kerkdienst oppas aanwezig voor babies en peuters tot 4 jaar. Deze crèche vindt u in de Opstandingskerk. Uw kindje kan daar lekker spelen, kleuren, een boekje lezen enz. Er is volop speelgoed aanwezig. Voor de babies is er een box beschikbaar; en als uw baby eigenlijk nog moet slapen, dan kan dat prima in zijn/haar eigen kinderwagen, ruimte genoeg!
Natuurlijk wil de oppas zo nodig ook een flesje geven, of iets anders te eten of te drinken.
Wilt u onze kerkdienst bezoeken, kom dan gerust uw kindje brengen!

Paasproject 2021

"Jezus gaat ons voor" is dit jaar het thema voor de online kindernevendienst in de 40dagentijd naar Pasen.
Lees onder Jeugd over het week-thema
(elke week v.a. vrijdag)

VACATURES Kerkenwerk