10 april 2019: Thema-avond: Kerk-zijn in deze tijd 10 april 2019: Thema-avond: Kerk-zijn in deze tijd
Wegens ziekte van ds. Saskia van Meggelen kan deze avond niet doorgaan.

De Protestantse Gemeente te Grijpskerke organiseert woensdag 10 april een avond met het thema ‘Kerk-zijn in deze tijd’.
In deze tijd moet een kerk, wil zij betekenis hebben en houden, haar vleugels uitstrekken over de hele buurt waarin zij zich bevindt.
Ds. Saskia van Meggelen, de huidige voorzitter van de Generale Synode van de PKN, komt dit onderwerp voor ons inleiden. Ze vertelt iets over haar werk voor de landelijke kerk en zal verder uitdiepen hoe zij kerk-zijn in deze tijd beleeft en wat dat van ons als plaatselijke kerk vraagt. Daarna kunnen we met haar en met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp.
Belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom op 10 april a.s. in de Opstandingskerk, Jacob Catsstraat 7,  4364 AL  Grijpskerke. Vanaf 19.30 uur staat de koffie voor u klaar en de thema-avond begint om 20.00 uur.

Kerstproject kinderen

Lees hier meer over het Kerstproject van de kindernevendienst:
 Ik zie toekomst in jou

Opstandingskerk

Zondag 1 nov. hielden we voor de laatste keer onze kerkdienst in dit kerkgebouw.

Zie het fotoalbum voor een fotoserie over deze kerk(dienst).

Ook kunt u de dienst via deze link nogmaals bekijken en beluisteren.

Lees hier meer over de geschiedenis van dit kerkgebouw.