ma 23 oktober 2017

Michaëlskerk
Tijdstip:
 19.45 uur

Onder die titel schreef Dr. A. van de Beek een paar jaar geleden een boekje dat het karakter heeft van een pamflet. Een pamflet is volgens Van Dale’s Woordenboek een geschrift van beperkte omvang dat zich op felle toon tegen iets of iemand richt. Die felle toon kenmerkt Van de Beeks werk wel vaker. De Kerk gaat hem aan het hart. Daarom zitten sommige dingen en ontwikkelingen hem dwars. Waar gaat het nu echt om in de Kerk? Zijn opvattingen daarover worden niet altijd breed gedeeld maar brengen je wel vaak tot de kernvragen. En daar zouden we ons toch op richten met 'Kerk 2025- Back to basics'?