GEBOUWEN GEBOUWEN

De Protestantse Gemeente te Grijpskerke heeft de beschikking over 2 kerkgebouwen:

de Michaëlskerk, gelegen in het hart van het dorp.

Adres: Kerkring 26, 4364 AN  Grijpskerke

en de Opstandingskerk:

Jacob Catsstraat 7, 4364 AL  Grijpskerke

Beide gebouwen worden gebruikt voor de zondagse erediensten, waar mogelijk bij toerbeurt.
De Opstandingskerk beschikt over een aantal nevenruimtes, die gebruikt worden voor kindernevendienst, jeugd- en tienerdiensten, kinderoppas, vergaderingen en tal van andere bezigheden. De mogelijkheid bestaat om een of meerdere ruimtes te huren voor niet-kerkelijk gebonden activiteiten.

Opstarten kerkdiensten
Zoals het er nu naar uitziet zullen we vanaf 1 sept. a.s. diensten met kerkgangers gaan opstarten in de Michaëlskerk, uiteraard nog wel onder voorbehoud.

In het menu Organisatie kunt u het opgestelde gebruiksplan voor dit kerkgebouw inzien en de huisregels lezen waaraan u zich als kerkbezoeker moet houden.

GEEN KERKDIENSTEN

Op advies van de overheid en de dienstenorganisatie van de PKN, houden we
tot 1 september a.s.

GEEN KERKDIENSTEN
waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.